Не озбилно… Вие не сте нормални! Три милиони ЕУР за картички за неплаќање патарини на српски туристи летово!? WTF

Абе торлаци, тоа се решава така што, во знак на благодарност, ќе ги пропуштаме сите коли со српски таблици на сите патарини. И толку! Многу едноставно. Ни картички, ни ваучери, ни тендери, ни пичке-си-материне!

p.s. Ама вас ви е битно тендерчето за „картичките“ да си го наместите – ѓубриња смрдени клептомански.

Ќе Висите Заедно, пишува Апасиев