Фејсбук статус на Петар Богојески од Македонски Концепт

Согласно новиот Закон за заштита на државноста во Македонија, ќе се третираат терористи по основ – болшевичко лудило!

Доколку на следните избори изгласате за Македонски концепт, бандитското болшевичко здружение – Левица ќе биде забрането по сила на Закон!
Нивниот лидер – Клисарот од сликата, ќе биде згрижен во соодветна институција, во која ќе направиме се што можеме за него, да го излекуваме од психичкото заболување – болшевичко лудило! Доколку не дава резултати, ќе биде трајно хоспитализиран!

Гласајте за Македонски концепт, ако сакате силна, модерна, европска, граѓанска, напредна и просперитетна македонска Република, без бубашваби кои служат на туѓи држави и на домашна мафија!