За повеќе вакви содржини посетете го нашиот сајт

Индиец цели 7 години живеел во брак во кој бил задоволен од тоа како функционира со својата сопруга, но после 7 години почнал да добива лоши зборови за тоа како таа го злоупотребува неговото семејство. Тој после долго размислување се решил да ги провери гласините и поставил камера во својот дом.

Ставил камера во спалната соба, а после 7 дена забележил језива сцена во која жена му ја тепа неговата мајка, обидувајќи се да ја задави.

Погледнете го видеото во продолжение

Повеќе: За мачките многумина сметаат дека се целосно спротивни на кучињата. Велат дека се себични манипулаторки кои ги сакаат своите сопственици само кога имаат потреба од храна.

Исто така многумина велат дека мачките не се толку многу поврзани со нивните сопственици и дека не им недостасуваат кога ги нема. Но, дали навистина тоа е така?

Оваа снимка покажува дека таквите тврдења немаат врска со вистината. Една жена поставила камера во ходникот и снимила што се случува додека ја нема дома.

Со кучето била на кратка прошетка и подоцна проверила што правела нејзината мачка додека таа не била тука. Тоа што го правела ѝ го скршило срцето.

Добро слушнете ја снимката.

Некои велат дека мачката изговара “I love you“ и прашува “Where are you?