Сериозен инцидент се случил на плошдатот „Скендербег“ во Тирана.

Непознато лице ги пробило бариерите, и со автомобилот влегло на плоштадот, при што ги загрозило животите на десетици лица присутни на местото.

Граѓаните кои биле присутни на настанот биле во вистинска паника и страв, а дел од нив не знаеле воопшто како да реагираат.

Сепак се појавило едно лице кое било присутно на настанот.

Тој според снимката навистина знаел како да интервенира и го неутрализирало возачот на автомобилот.

Му влезе со мајгери – погледнете

Секоја чест за потегот