Најгледаната неполитичка емисија во Македонија беше шоуто на Сергеј Варошлија во телевизијата на Бојан Јовановски алијас Боки 13 – 1ТВ.

Варошлија е еден од оние кои во времето на 1ТВ стекнаа огромна популарност. За дел од граѓаните кои се наоѓаат позади малите ТВ екрани беше навистина интересен човек, но за други тој претставуваше се она што не треба да претставува еден новинар. Дел го поддржуваа, дел го критикуваа и плукаа.

Верувајте, погледнете дел од она што го правеше Варошија на Студио „Мода“ затоа што и вас со вакви модни катастрофи ќе ви пукне душата.