Дали ви е незгодно ако дечкото ве фати за задниk?

На почетокот е незгодно, вели Марта. Таа додава дека не знае колку дејта треба да имаат за да се случи тоа.

Дали доручек насабајле може да направи повеќе да се заљубите, кога знаете дека сте заљубени, што најмногу ве привлекува, зошто ви смета дечкото да има најдобри другарки?

Колку е битно да ти врати брзо на порака?

Ова се само дел од прашањата кои македонскиот јутјубер Стефан Лазаров и ги поставува на неговата девојка Марта.

Погледнете го видеото

во продолжение