Две девојки имаа жестоka тепачka во градсkи автобус во Белград. Едната девојка веќе била внатре и која ја забележала противничката почнала да ја тепа и влече за коса.

Бриши го бројот на моето момче-извикала една од девојките.

Нападната девојка извикувала: Тргни се од мене, тој не те сака. Лудачо една, будала. Срам да ти е.

Тепачката ја прекинал возачот на автобусот додека останатите патници гледале „сеир“.