Две девојки имаа жестока тепачка во градски автобус во Белград. Едната девојка веќе била внатре и која ја забележала „противничката“ почнала да ја тепа и влече за коса.

Бриши го бројот на моето момче-извикала една од девојките.

Нападната девојка извикувала: Тргни се од мене, тој не те сака. Лудачо една, будала. Срам да ти е.

Тепачката ја прекинал возачот на автобусот додека останатите патници гледале „сеир“.