Фејсбук статусот на Диџеј Мац:

Прочитајте го во продолжение:

,,Доаѓаат денови за музика … кога вие што не плукавте дека шириме зараза како музичари и бевме виновни за зголемената бројка,сега НИЕ за вас истите.. НИЕ музичарите ќе се погрижиме да си поминете убаво, да се опуштите со вашите омилени луѓе ( девојка, дечко, брат, сестра, фамилија, пријатели и така натака) чашка живели да кренете и наздравите.

Вие истите тие ќе бидете први и ќе уживате во вашата омилена песна или музика
НИЕ ќе ве потсетиме повторно и ќе се погрижиме за вашите незаборавни ноќи и вечери поминати со луѓето што ги сакате

Да да НИЕ МУЗИЧАРИТЕ кривите, повторно ќе бидеме тука за вас и вашата добро помината вечер
Ќе ви свириме од и од душа после толку време. ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ #ЖИВЕЛИ