Сите моменти и дешавки што се позитивни во животот се случуваат откако ќе јадете кромид. Среќа маски носевме, не се осеќаше здивот од кромидот. Кафе не иписвме, изгледа премногу обврски имаше министерот.

Рече друг пат ќе пиеме. Министре една година помина, редно е. Вакцините стасаа, треба да излеземе на кафе. Барам лично вие министре да ме вакцинирате, вели Лиде Лиде.

Таа претходно истакна дека тоа „В“ од Спутник V ја асоцирало на Венко, па затоа сакала да се вакцинира со Спутник V.