Снимка која кружи на интернет, а на која електричен тротинет е во пламен. Оттука се поставува прашањето – колку ова превозно средствo е безбедно?

Паркиран покрај тротоарот, електричниот тротинет е во пламен, а наскоро сето тоа гори уште посилно. Ова видео, воопшто не е пријатно за гледање, предизвикува страв кај сите оние кои сакаат да го користат за да избегнат метеж во градот.

Прашањето е што точно се случило, но ова видео ве потсетува дека ако изберете тротинет, сè уште не е доволно само да се туркате – има работи што треба да ги знаете.