Гостин во Лазаров SHOW во последното издание беше Жаре од „Еден на Еден“. Во рубриката „луто пиперче“ во Лазаров SHOW гостинот одговараше на 10 боmастични прашања.

1. Дали да продолжам со емисијава или да прекинам за да не ми падне косата како на тебе?

2. Зошто го отпуштивте Спасе од „Еден на Еден“?

3. Кој ти беше подобар гостин Зоран Заев или Христијан Мицкоски?

4. Дали се сметаш за подобар водител од Зоки Фаци?

5. На кој веќе никогаш не би му направил инервју?

6. Постои ли емисија со повеќе реклами од твојата и ако да, која е таа?

Ова се само 6 од 10 прашања кои Лазаров му ги постави на Жаре од „Еден на еден“. Во однос на тоа кој е подобар гостин, Заев или Мицкоски, Жаре одговори дека и 2-цата се одлични „дечки“. Погледнете го ова гостување во Лазаров SHOW

во продолжение: