Госпоѓа која има 84 години одлучила да се ослободи од црната бемка која веќе некое време и била на горниот дел од грбот.

Погледнете зошто оваа снимка е прегледана скоро 34 милиони пати.

Многу лекари првично воопшто не биле подготвени да помислат да направат било каков зафат на бемката, но по подолги истражувањата, донеле одлука.

Лекарата која го прави зафатот не очекувала дека толку „лесно“ ќе помине, погледнете во продолжение што извадиле од телото на бабата.