Фотографијата која настанала неодамна во една зграда во Задар, предизвиала поделени реакции на Фејсбук.

Ако може да се потпреме на она што го кажува самата фотографија и авторот на несекојдневната закана, некој во спорната зграда уринирал во ходникот, а сега му е дадено до знаење дека нема добро да си помине ако биде фатен.

„За тоа време во Задар“, пишува покрај фотографијата која предизвикала многу реакции, од кои многумина биле осудувачки и за авторот на пораката.

„Писменост на ниво“, „Хартијата трпи сè“, се само дел од реакциите.

Facebook

И додека многумина се прашувале зошто некој уринирал во ходник, други се согласиле со авторот.

„Тоа би требало да го пишува секаде“, е една од реакциите.

Фотографијата е објавена на популарната страница „Дневна доза просечен Далматинец“.