Зема две парчиња леб, ги замота во фолија и помина со пегла врз нив: Погледнете што доби на крајот

За овој експеримент, се што ви е потребно е леб, путер, алуминиумска фолија и пегла.Доколку сте љубител на патувања, сакате авантури и редовно престојувате во хотел и што подалеку од дома тогаш знаете и сами дека ви се ограничени различните опции.

Но, постојат разни патници кои ќе се сетат на паметни начини како да направите нешто возбудливо за јадење а при тоа да немаат пристап до кујната.