Со плата од 1000 евра да имаш 11 милиони само за гаранција?!

Не бре овие од ДПМНЕ нема шанси да се криминалци!

Не разбирам како може (тај поштен свет што би рекле делчевчани) вака да ги малтретира обвинителството?!

Време е да се сигнализира во европскиот суд за човекови права во Страсбург?

Фејсбук статус на претседателот на ГДУ Петар Колев