Прекрасна глетка вечерва во изведба на најголемата навивачка група во Македонија.Имено Комитите по повод најголемиот Христијански празник, точно на полноќ имаа свое пиротехничко шоу. Тие просто го „ЗАПАЛИЈА“ Драчево и со тоа го прославија Велигден во овие тешки корона – времиња, и секако уште еднаш дадоа до знаење дека знаат да ги почитуваат историјата и традицијата.

Гест за поздравување, фасцинантна глетка.

Уживајте во вечерашното шоу на Комити.