Марија Пијанманов, жена од Македонија, која живее во Париз, често знае да биде актуелна низ социјалните медиуми со нејзините видеа во кои го опишува животот во местата каде што оди или живее.

Таа на својот фејсбук профил, неодамна напиша интересен статус кој привлече реакции.

Јас би открила за себе дека имам примено само една вакцина, другите не дозволил татко ми да ги примам како мала, верувал сум нешто најпрекрасно кое не смее да биде оштетено.

Проблем сега е што понекогаш мислам дека ај кјуто ми е специфично и шестото сетило грандиозно и визиите просветлени, токму поради тоа.- напиша таа.

Интересни гостувања на Марија и нејзиниот сопруг