Кантата за ѓубре е предмет во куќата што не сакаме да го допираме често, но мора, кога ќе ја смениме кесата или ќе ја извадиме за да ја фрлиме.

Дали знаевте дека постои трик за ставање нова кеса што го олеснува овој „процес“?

Корисник на ТикТок покажа како менува нова кеса на корпа за ѓубре и го „полуде“ Интернет!

Шенон е мајка на четири деца и нема многу време да губи низ куќата, па затоа често споделува разни трикови со своите придружници за да им го олесни секојдневието.

Ова е едно од нив, погледнете на најлесниот начин да ја смените кесата на корпа за отпадоци и не пропуштајте ја снимка од милион прегледи чија главна ѕвезда е капакот на резервоарот за гориво!