Хелоу дечки, ова е мојот совршен аутфит за денес. Сите ми пишаат коментари, дебела си, ослабни. Епа ја решив за ваш инает да се направам во топ форма. Ги порачав производите на Хербалајф. Така да за два месеци цел балкан ќе ми завидува. Вие продолжете да јадете го*на само тоа го можете.

Нема ништо друго, надвор времето е катастрофа, не можам да се сунчам.


Како и да е, ве сакам дечки, останете ми во добро здравје

Извор: Мотика