Повеќе за веста во продолжение

Дани и Џек се необичен љубовен пар. Имено, Дани се однесува како куче – Џек ја води на шетање, оди на сите „четири“, има огрлици и кучешки игри.

И двајцата признаваат дека секојдневно се соочуваат со критики и како минувачите ги гледаат чудно, но тоа ним не им смета бидејќи нивната љубов е поголема од се.

Видеото е објавено на Јутјуб

Истото предизвика бројни реакции.

Погледнете го