Како да знаете дека сте за на плажа? Се што треба е да одите на Водно и да дознаете.

Еве што вели девојкава од видеото:

Ако ви се тресе газот дури се симнувате од Водно надолу, значчи не сте за на плажа.

И јас не сум, додава таа. Видеото во продолжение

Извор МОТИКА