Фамозната Марија Пијанманов и нејзиниот сопруг често знаат да бидат во центарот на вниманието поради своите провоkaтивни видеа.

Овој пат таа се снимаше и се пофали со својата нова марама, новите нокти и како што вели чипката со која се чувствува како тинејџерка.

Имам многу убав аутфит, тоа е Елена Лука аутфит, тоа е Елена Лука марама, наша светска креаторка. Таа е со птици од рајот, со свила. Многу сакам птици да ви кажам. Еве капутот ми е соблечен, не ми е ладно. Седам само по фустанче. Убаво е многу. Полно е со туристи, овде нема пандемија, скокнала и се удавила во морето.

Здравје да имате сите, ви праќам бакнежи. Се чувствувам како тинејџерка од 18 години, ова не беше договорено. Го облеков случајно и се погоди. Морам да изгледам добро денес така. Имам и убави нови нокти што се како сонцето со зраци, вели таа

Погледнете го видеото