Со објавување на видеа почнала кон крајот на декември 2020-та година.

Социјалната мрежа Тик Ток од ден во ден нуди нови, необични, но и многу интересни профили.

Сопственичка на еден од нив е разиграна полицајка од Панама, на која воопшто не и е проблем да ја откопча кошулата, дури ни во моментите кога е на патрола, но и натаму не го открила својот идентитет, бидејќи постојано носи маска.

Се претпоставува дека една од причините е страв од реакцијата на претпоставените, но со оглед на тоа дека веќе собрала речиси 2 милиони фанови, можеби наскоро ќе ја предаде значката и заплива во некои сосема други води.

Со објавување на видеа почнала кон крајот на декември 2020-та година.

Линк од видеото TikTok de Thewomanpolice (@thewomanpolix) | Mira los últimos videos de Thewomanpolice en TikTok

https://www.tiktok.com/@thewomanpolix/video/6953678779881426182?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1