Почина Наќе Стојановски, истакнат член на СДСМ, пратеник во три мандати, и вршител на други важни должности меѓу кои и директор на Централен регистар.

Ќе ги паметиме неговата истрајност, смисол за хумор, скромноста и пред се другарството. Почивај во мир Наќе.

Сочувство до најблиските! – пишува Радмила Шекеринска на фејсбук