Овој предизвик ги „излуде“ корисниците на социјалната мрежа Редит.

Иако мачките многу вешто можат да се сокријат, ретко кој може да го пронајде животното на оваа фотографија.

Неодамна еден корисник на Редит ја објави оваа фотографија со едноставен натпис – „Пронајдете ја мачката“, и со тоа „помачил“ добар дел од интернетот. Само внимателните и оние со добро око можат да ја пронајдат мачката. Дали сте вие еден од нив?

Доколку не успеавте да ја пронајдете, решението е во продолжение.