Онлајн часовите ни донесоа многу возбуда, а имаше и такви кои ќе ја паметат пандемијата со коронавирусот по срамот што го доживеаја поради непрофесионалното ракување со комјутерите и камерите.

Еден од нив е секако овој несреќен професор, кој успеа да заборави да ја исклучи камерата по онлајн часовите.

Така, студентите (оние кои не се исклучија веднаш) можеа да ја видат вистинската претстава што им ја подготви со својата надарена сопруга.

Погледнете го видеото Que Pasa en Cali ve! on Twitter: “#Nacional Un profesor que hace parte del colegio llamado Educación Educativa San Vicente de Paul, ubicado en Palmira (Vale del Cauca), protagoniza un escandaloso video. https://t.co/SxQLu6ZC9O” / Twitter