Популарниот јутјубер Ритко Мемедов од Битола со интересно прашање сакаше да добие одговор од бугарин за тоа дали Гоце Делчев е македонец или бугарин.

А ти што мислиш – Гоце Делчев бугарин ли е ?

Не знам брат, за мене луѓето се сите еднакви.

А чекај, има ли некој во Бугарија кој се вика Гоце?

Погледнете го одговорот на неговиот соговорник од Бугарија во продолжение

https://www.tiktok.com/@balkanium0/video/6916533599147789573?referer_url=https%3A%2F%2Fregion.mk%2F&referer_video_id=6916533599147789573&refer=embed