Да се потсетима на модните критики и забелешки од страна на Сергеј Варошлија !

Пофалби и критики додуша секогаш имаше, но модните катастрофи секогаш беа во преден план.

„Како банани со пиперки да има на фустанот“ – му пукна душата на Сергеј.