По теркот на западните јутубери, кои поставуваат стапица за да откријат дали некоја девојка е спонзоруша. Резултатот е во најмала рака интересен за гледање и остава простор за дискусија.

Прв во Македонија. Оваа најава ја давам после видеото дека потрошив 5-6 часа за снимање. После тоа снимав дома најава. Парт 2 ќе биде најверојатно во Скопје.

Имаше многу големи проблеми, може ќе ме пријават во полиција, може ќе ме тужи, но ова го правам за вас.

Уживајте во видеото и ќе видите

сега што ќе се случи: