ДОЈДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОТСЕТИМА НА СПОРТСКИТЕ НАСТАНИ И СЕТО ТОА ШТО ГО НОСАТ ТИЕ СО СЕЕБЕ

Американците се повеќе се враќаат на трибините на спортските арени, што повторно доведува до сцени кои веќе малку ги заборавивме.

Бејзбол топките што завршуваат на трибините се вреден трофеј и спомен за секој навивач што ќе ги фати. Иако веќе практично ја имаше во свои раце, овој господин изгуби контрола, храната, пијалоците, достоинството и на крајот и самата топка.

На крајот на краиштата, тој мораше да го утеши својот разочаран син затоа што не му ја донесе толку посакуваната топка за спомен, а исто така стана вирален хит.