Една невеста на ТикТок се пожали дека нејзиниот сопруг им ја уништил нивната венчавка со кореографијата што ја смислил.

Додека таа седела на стол и тој заводливо танцувал, погрешно го проценил растојанието и ја удри со нога по главата.

„Како мојот сопруг ни го уништи денот“, напиша корисничката на „ТикТок“ на Гауд Сквод.

Видеото брзо стана вирално, а оние што го погледнале биле изненадени.

„Не би била среќна ако ми се случи тоа“, напиша една жена.

„Воздивнав кога видов контакт со стапалото и главата“, додаде друг.

Невестата наскоро одговорила и открила дека е гадно, а вечерта и пропаднала.

“Главата ми пукаше, па отидов во тоалетот и плачев. Тој се чувствуваше навистина лошо, но на крајот нашата забава траеше до 8 часот наутро”, рече невестата.