Од МВР соопштија дека нема повредени

Околу 17 часот голем пожар избил на улицата „Цветан Димов’ во населбата Чаир спроти трговскиот центар „Чаирчанка,

дел кој е густо населен и со многу мали дичани еден до друг.

Огнот до овој момент, според МВР, има зафатено два дуќани – сервиси за велосипеди и мотори, една куќа и чајџилница, но нема повредени.

Противпожарната единица на Град Скопје, на својот Фејсбук профил објави фотографии од самото место и соопшти дека ссо навремена дојава е спречена голема катастрофа.

Извор 360 степени