Илустрацијата пред вас прикажува парчиња облека меѓу кои се крие молец.

Молецот е непријател на алиштата, често може да се најдат во гардероберите и да ја уништат облеката.

Обидете се да го најдете на оваа илустрација. Рекордот е 13 секунди.

Ако не успеавте еве го решението.