Повеќе за веста

Во продолжение

Навивачите на тимот ги собраа симпатиите од јавноста откако решија да го дезинфицираат стадионот затоа што на него пристигнале политичари.

На натпреварот меѓу Рајо Валјекано и Албасете биле присутни двајца политичари на десничарската партија на „ВОК“, а ова предизвика реакција кај фановите, кои тргнаа во акција и го дезинфицираат стадионот.

Необичен настан беше забележан во Шпанија, каде што навивачите на Рајо Валјекано направија потег со кој станаа хит во светот.