Откако популарниот Џани остана да лежи на тревата жалејќи се на повреда, Двајт Мекнил од Барнли му пријде и му дофрли нешто.

Сепак, Македонецот веќе цел ден е во центарот на вниманието поради еден потег во финишот од мечот.

Откако популарниот Џани остана да лежи на тревата жалејќи се на повреда, Двајт Мекнил од Барнли му пријде и му дофрли нешто.

Езгјан Алиоски не остана покус, па кога стана направи гест со кој стана хит на социјалните мрежи.