,,ТикТок” е една од најпопуларните социјални мрежи кај младите, кои секојдневно се повеќе ја користат, а може да се видат видеа со секаква содржина.

Но, има и едукативни видеа, сепак, најголем дел од видеата се со забавна содржина или барем таква треба да имаат, иако некои луѓе не се согласуваат со тоа.

Една од најследените македонски Тик Токерки која се прослави со објавување видеа е македонската ,,Миа Калифа”, која себеси си го дала тој назив од причина што и кажале дека личи на неа, а таа вели дека Миа е добра актерка и се согласува со мислењето дека личи на неа.

На една од нејзините објави, Моника се снимила додека става маска за лице која има дејство врз акни. Таа вели дека првпат става таква маска, но дека се чувствува лошо во неа, па дури и е тешко да зборува.
Откако ја извади маската и го изми лицето, штипската ,,Миа Калифа” се огласи повторно: ,,Едвај го измив лицето, лицето сеуште ми е скаменето”
Целосното видео може да го погледнете на следниот линк