Познатиот јутјубер Ритко Мемедов од Битола е повторно назад на Јутјуб. Пред неколку денови тој сподели со неговите фанови дека неговиот јутјуб канал е избришан од страна на Јутјуб.

Во тие негови написи, Ритко искажа голема разочараност и истакна дека ќе се обиде да го врати својот канал на секој можен начин. И успеа.

Дека навистина стана популарен со неговите видеа, зборуваат импресивните бројки на гледаност, кои достигнуваат дури до 150, 200 илјади луѓе на видео.

Едно од тие видеа и она во кое тоа вели дека е гледач и и објаснува на соговорничката дека може да ја смири со нејзиниот сакан и дека доколку дозволи да и гледа, тој со сигурност ќе и се јави.

Погледнете го овој дел од видеото после 49 минута.

На крајот соговорничката дознава дека ова е само една голема лага и дека таа всушност наседнала на тоа што го прави јутјуберот и го замолува да го избрише видеото од Јутјуб.