Ова е тоа видео коe многумина гo прават. Некои ќе хејтаат, некои ќе веруваат во ова – ваше е да одлучите какво мислење ќе имате за ова видео кое го има во продолжение.

Имено, јутјубер од Струмица направи видео насловено како „колку се поштени луѓето во Струмица – ми отидоа 1000 денари“.

Во видеото тој намерно фрла 1000 денари пред нозете на луѓето за да види дали тие ќе ги земат односно дали ќе кажат дека се нивна сопственост или ќе бидат искрени и ќе признаат дека не се нивни.