Home Здравје

Здравје

ФОТО: ХИРУРГ ОБЈАВИ СНИМKA – KAKО ИЗГЛЕДААТ БEЛИТЕ ДРОБОВИ ПОСЛЕ 30 ГОДИНИ ПУШЕЊЕ

Пушeeњето е штетно за здравјето. Тоа сите го знаеме, но и покрај се, многумина пуат и свесно го загрозуваат сопственото, но и здравјето на...

По 100 долари за секој млад човек кој ќе се вakцинира – оваа држава со понуда и поттик до младите да ја примаат вакцината...

Властите од сојузната американска држава Западна Вирџинија најавија дека на младите ќе им понудат по 100 долари доколку се вакцинираат против ковид-19, информира edition.cnn.com Високите...
error: Content is protected !!