Home Сцена

Сцена

ФОТО: Смешниот Гафур секоја вечер го гледаме на Сител, но дали би го препознале во реалноста?

Турскиот актер Булент Полат секоја вечер го гледаме на телевизија Сител во серијата „Горка земја“ (Bir Zamanlar Cukurova) во ликот на смешниот Гафур, кој...
error: Content is protected !!