A coffee break in the United States and elsewhere is a short rest period granted to employees in business and industry. An afternoon coffee break, or afternoon tea, often occurs as well.

0080-655-238-69

contact@fast.news

CA50932 Pasadena

Latest articles

Ритkо прашува бугарин: Гоце Делчев бугарин ли е? – кој кај вас во Бугарија се вика „Гоце“ ?

Популарниот јутјубер Ритко Мемедов од Битола со интересно прашање сакаше да добие одговор од бугарин за тоа дали Гоце Делчев е македонец или бугарин. А...

Наставничkaта предавала без заштитна маска и предизвикала кластер со Ковид-19, 10 одделенија и 154 лица во карантин

Наставничката предавала без заштитна маска и предизвикала кластер со Ковид-19, 10 одделенија и 154 лица во карантин Во основно училиште во близина на Виена наставничка...

Возач возел со 222 километри на час на автопатот Велес-Скопје-Куманово

Мобилната единица за безбедност на сообраќајот на патиштата денеска спроведе зајакната акциска контрола на автопатот Велес – Скопје – Куманово за санкционирање на возила...

Popular Categories

error: Content is protected !!