Речиси нема човек кој ги гледал К-15, а кој нема да каже: Да, овие дечки недостасуваат на малите ТВ екрани!

Деновиве е актуелна темата со отварање на границата со Грција, каде што граѓаните ова лето ќе можат да уживаат на плажите кај нашиот сосед доколку поседуваат негативен ПЦР тест или потврда за вакцинација. А како Тошо од К-15 поминуваше на грчката граница, можете да погледнете во продолжение

Глеаш ли бе, го вратија чоекот. Ако нас не вратат, ќе ти раскинат. А бе Мац, овие ги знам како дишаат, стално ги работам кога проаѓам граница, вели Тошо во скечот.

Следува ВИДЕО: