Струмичанецот Стамкоф кој има свој јутјуб канал има објавено видео на кое полни туба со бензин со леден чај за да направи ПРАНК на таксисти глумејќи дека ќе ги полива нивните возила со бензин.

Да видиме дали ќе се исплашат, не сакам ова да биде разберено грешно. Целта ми е на гумата да прснам од ледениот чај за да видиме како таксистите ќе реагираат, вели тој.

Изнервира ме брат, пресече ми патот, затоа ќе го направам ова, му вели тој на таксистот.

Погледнете како изгледа

ова видео

во продолжение